

ASCE Alabama Section - APWA Alabama Chapter 2018 Summer Conference Tentative Program Schedule



Monday, July 16, 2018			Event (Room)				
Golf Tournament	TBD	TBD	Golf Tournament Shotgun Start- Tentative Glen Lakes Golf Club				
Exhibitor Set Up	12:00 PM	5:00 PM	Exhibitor Set (Grand Point - Exhibit Hall)				
ASCE Board Meeting	TBD	TBD	ASCE AL Section Board of Directors (Room TBD)				
Registration	5:00 PM	8:00 PM	Conference Check-in / Registration (Grand Point - Exhibit Hall)				
Reception	6:00 PM	8:00 PM	Welcoming Reception (Grand Point - Exhibit Hall)				

NEW DATE!!

			Room 1: TBD				Room 2: TBD			Room 3: TBD (if needed)		
Tuesday, July 17, 2018			Speaker	Organization	Presentation	Speaker	Organization	Presentation	Speaker	Organization	Presentation	
Registration	7:30 AM	11:00 AM	Conference Chec	ck-in / Registration (G	irand Point - Exhibit Hall)							
Breakfast	7:00 AM	7:55 AM	Continental Brea	akfast (Grand Point - I	Exhibit Hall)							
Welcome	8:00 AM	8:30 AM	Welcome and O	pening Remarks								
Session 1	8:30 AM	9:25 AM		Key Note Sp	peaker		OPEN			OPEN		
Break	9:25 AM	9:55 AM	Break (Grand Po	int - Exhibit Hall)								
Session 2	10:00 AM	10:55 AM		Technical Pres	entations		Technical Presentations			Technical Presentations		
Session 3	11:00 AM	11:55 AM		(25 or 55 minu	ute slots)	A	(25 or 55 minute slots)			(25 or 55 minute slots)		
Lunch	12:00 PM	1:00 PM	Lunch (Grand Po	oint - Exhibit Hall)								
Session 4	1:00 PM	1:55 PM	АР	WA Alabama Chapter	Business Meeting	A	ASCE Alabama Section Business Meeting			OPEN		
Session 5	2:00 PM	2:55 PM		Technical Prese (25 or 55 minu			Technical Presentations (25 or 55 minute slots)			Technical Presentations (25 or 55 minute slots)		
Break	3:00 PM	3:30 PM	Break (Grand Po	•						(2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2		
Session 6	3:35 PM	4:25 PM	Technical Presentations (25 or 55 minute slots)				Technical Presentations (25 or 55 minute slots)			Technical Presentations (25 or 55 minute slots)		
Session 7	4:30 PM	4:55 PM										
Dinner	6:00 PM	8:00 PM	On-site Family So	eafood Dinner - Pool	Side							
Wednesday, July 18, 2018			Room 1: TBD			7	Room 2: TBD			Room 3: TBD (if needed)		
			Speaker	Organization	Presentation	Speaker	Organization	Presentation	Speaker	Organization	Presentation	
Breakfast	7:00 AM	7:55 AM	Continental Brea	akfast (Grand Point - I	Exhibit Hall)							
Session 8	8:00 AM	8:55 AM	Technical Presentations				Technical Presentations			Technical Presentations		
Session 9	9:00 AM	9:25 AM		(25 or 55 minu	ute slots)		(25 or 55 minute slots)			(25 or 55 minute slots)		
Break	9:25 AM	9:55 AM	Break (Grand Po	int - Exhibit Hall)								
Session 10	10:00 AM	10:55 AM		Technical Preso (25 or 55 minu			Technical Presentations (25 or 55 minute slots)			Technical Presentations (25 or 55 minute slots)		